Q Events Center Brasov

Calea Bucuresti 229A, Brasov

0799 704 704

Termeni si conditii

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Compania D.R.D. Consulting SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

 

Acest site este intretinut si administrat de compania D.R.D. Consulting SRL.

 

Intregul continut al acestui site qevents.eu – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea D.R.D. Consulting SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei D.R.D. Consulting SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

D.R.D. Consulting SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

D.R.D. Consulting SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.
Acest site de web si materialele aferente sunt oferite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile” cu garantia producatorului sau a reprezentantei acestuia in Romania. D.R.D. Consulting SRL nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. D.R.D. Consulting SRL nu garanteaza ca acest site, serverele sale sau mailul trimis de la qevents.eu sunt lipsite de virusi sau alte componente daunatoare.

 

D.R.D. Consulting SRL, proprietarul qevents.eu, se angajeaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii.

 

D.R.D. Consulting SRL nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavostra de e-mail obtinuta prin intermediul qevents.eu, fara acordul dumneavoastra explicit.
Orice utilizator care a furnizat adresa sa de email in cadrul procesului de inregistrare poate cere ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a qevents.eu trimitind un e-mail la adresa office@qevents.eu

 

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

 

D.R.D. Consulting SRL isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. D.R.D. Consulting SRL nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

 

D.R.D. Consulting SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc.
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

 

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul qevents.eu si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre compania D.R.D. Consulting SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

Renuntarea la cumparare se aplica doar clientilor persoana fizica si se face conform O.G. 130/2000 in cazul achizitionarii de produse folosind exclusiv tehnicile de comunicare la distanta.
“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

 

Retineti ca renuntarea la cumparare se aplica numai produselor livrate prin curier, produsele care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de catre societatea noastra direct la beneficiar prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat prezenta fizica simultana a partilor anuleaza conditiile pentru contractul la distanta.

Incheierea contractului are loc in momentul intocmirii facturii fiscale. Conform Art. 10. lit. a consumatorul nu poate denunta unilateral contracte de furnizare de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii termenului de 10 zile lucratoare prevazut la art. 7 alin. (1); (montaj/instalare echipamente, etc.)

Consumatorul nu poate denunta unilateral contractul la distanta pentru produsele executate dupa specificatiile consumatorului sau distinct personalizate.
Produsele se vor inapoia pe cheltuiala consumatorului conform art. 7 alin.(1). Sumele de plata pe care consumatorul le-a varsat ca plata se vor inapoia in termen de maximum 30 de zile conform art. 8

Produsele se vor inapoia in ambalajul original cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau utilizare, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit, in cazul in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut – produsul trebuie returnat sigilat.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.