Q Events Center Brasov

Calea Bucuresti 229A, Brasov

0799 704 704

Q Experience

Alaturi
de tine

LA FIECARE PAS

Suntem o echipa entuziasta de event planneri si ne bucura mult ceea ce facem. Mai ales pentru ca avem ocazia sa traim cu fiecare persoana in parte emotii si momente autentice. Ne incarca mereu cu o energie fantastica. Venim la fiecare pas cu aceasta energie, mult entuziasm si experienta noastra dobandita. Atentia la detalii ne defineste si iti suntem alaturi in toata experienta pe care ne bucuram sa o traim cu tine.

Credem in autenticitate si evenimentele Q o vor reflecta mereu, te vor reprezenta pe tine. Ne gasesti in cladirea cu mult farmec a fostului cazino Vezuvius, te asteptam la o cafea!

EVENIMENTUL TĂU, ORGANIZAT DE EVENT PLANNER-UL Q

Inainte sa ne apucam de orice proiect, incepem cu discutii detaliate in care va ascultam si incercam sa intelegem cat mai bine viziunea dumneavoastra pentru event. Q-plannerul tau va gasi solutiile ideale de personalizare pentru ca evenimentul sa te reprezinte cu adevarat. Înainte de toate, discută personal cu event planner-ul Q.

CONTACT PRIVAT

DESCOPERĂ LOCAŢIA DIN POZE ȘI HAI SĂ POVESTIM ÎN REALITATE

Descopera Q Events, cauta-ne pe retelele de socializare si hai sa povestim impreuna despre momentul tau fericit. Hai sa vezi in persoana farmecul Q! Abia asteptam te cunoastem si sa ne apucam de treaba. Poti sa ne scrii si online si stabilim o zi sa ne vedem la cafea.

Crown

250 locuri

Decorul modern si avangardist definesc cel mai bine sala Crown. Este cea mai buna alegere pentru tine daca vrei ceva elegant, dar iesit din tipare.

Gold

400 locuri

Pentru un eveniment de anvergura, Sala Gold promite a fi exact ce ai nevoie.

Descopera Q events, cauta-ne pe retelele de socializare si hai ne povestesti despre momentul tau fericit. Suntem dedicati sa il realizam exact cum ti l-ai imaginat. Hai sa desenam impreuna evenimentul tau! Înainte de toate, discută personal cu event planner-ul Q.