Q Events Center Brasov

Calea Bucuresti 229A, Brasov

0799 704 704

Sala de evenimente Crown

Sala
Crown

250 PERSOANE

Decorul modern si avangardist definesc cel mai bine sala Crown. Este cea mai buna alegere pentru tine daca vrei ceva elegant, dar iesit din tipare.

Cu o capacitate de 250 de locuri, este locul ideal pentru nunti rafinate si evenimente private dar si pentru petreceri corporate si conferinte. Suntem alaturi de tine in toate: meniu la alegere pregatit in bucataria proprie, solutie completa de muzica, lumini, sonorizare si multe altele.

EVENIMENTUL TĂU, ORGANIZAT DE EVENT PLANNER-UL Q

Inainte sa ne apucam de orice proiect, incepem cu o discutie si un brainstorming in care va ascultam si incercam sa intelegem cat mai bine viziunea dumneavoastra pentru event. Q-plannerul tau va gasi solutiile ideale de personalizare pentru ca evenimentul sa te reprezinte cu adevarat.

CONTACT PRIVAT

DESCOPERĂ LOCAŢIA DIN POZE ȘI HAI SĂ POVESTIM ÎN REALITATE

Poti vedea mai multe poze in colectia nostra din sala Crown, dar mai bine hai pe la noi sa o vezi in persoana si sa descoperi atmosfera Q! Te asteptam sa ne povestesti despre viitorul tau moment memorabil si cum ti-l imaginezi. Scrie-ne online sau hai direct la noi

Descopera Q Events, cauta-ne pe retelele de socializare si hai ne povestesti despre momentul tau fericit. Suntem dedicati sa il realizam exact cum ti l-ai imaginat. Hai sa desenam impreuna evenimentul tau! Înainte de toate, discută personal cu event planner-ul Q.