fbpx
Q Events Center Brasov

Calea Bucuresti 229A, Brasov

0799 704 704

Sala de evenimente Gold

Sala
Gold

400 PERSOANE

Pentru un eveniment de anvergura, Sala Gold promite a fi exact ce ai nevoie. Cu o capacitate de 400 de locuri, amplul spatiu decorat in stil clasic iti da senzatia unui salon imens de bal, potrivit atat pentru nunti si aniversari cat si pentru reuniuni mari de business.

Suntem alaturi de tine in toate: meniu la alegere pregatit in bucataria proprie, solutie completa de muzica, lumini, sonorizare si multe altele.

EVENIMENTUL TĂU, ORGANIZAT DE EVENT PLANNER-UL Q

Inainte sa ne apucam de orice proiect, incepem cu o discutie si un brainstorming in care va ascultam si incercam sa intelegem cat mai bine viziunea dumneavoastra pentru event. Q-plannerul tau va gasi solutiile ideale de personalizare pentru ca evenimentul sa te reprezinte cu adevarat.

CONTACT PRIVAT

DESCOPERĂ LOCAŢIA DIN POZE ȘI HAI SĂ POVESTIM ÎN REALITATE

Descopera mai multe momente frumoase surprinse in sala Gold si daca ai de planuit un eveniment de anvergura, imagineaza-ti cum ar arata cu 400 de prieteni, familie si colegi. Te asteptam sa vorbim despre ce ai in minte pentru momentul vostru special si sa ne apucam de treaba.

Descopera Q Events, cauta-ne pe retelele de socializare si hai ne povestesti despre momentul tau fericit. Suntem dedicati sa il realizam exact cum ti l-ai imaginat. Hai sa desenam impreuna evenimentul tau! Înainte de toate, discută personal cu event planner-ul Q.


Parse error: syntax error, unexpected '?' in /home4/qevnt72/public_html/wp-content/plugins/official-facebook-pixel/core/FacebookServerSideEvent.php on line 94