Q Events Center Brasov

Calea Bucuresti 229A, Brasov

0799 704 704

Evenimente

Nunta
cu accente

DE BASM

Ziua nuntii este una foarte speciala pentru toata lumea implicata, invitati si familie, dar in special pentru voi doi. Noi iti vom aduce aminte asta mereu si ne vom insusi agitatia si organizarea in mare detaliu, pentru ca tu sa te bucuri din plin de ziua voastra. Q-plannerii specializati iti ofera toata experienta lor in wedding planning si pasiunea lor pentru frumos.

MOMENTELE LOR DE FERICIRE IL PREVESTESC SI PE AL TAU

Conteaza pe noi ca parteneri de incredere pentru organizarea nuntii tale de vis. De la seri de gala cu 400 de invitati pana la adunari intime cu 50 de oameni dragi, bucura-te de cei 1300 mp si de suportul constant al specialistilor nostri in event planning, oameni pasionati de momente reusite.

Evenimentele
private

GANDITE SI SAVURATE

Iti suntem alaturi pe tot parcursul. De la schitarea planului, la implementarea in detaliu si pana la plecarea ultimului invitat. Suntem dedicati sa realizam evenimentul tau exact cum ti l-ai imaginat. Botezul, aniversarea sau nunta vor ramane o amintire de neuitat pentru invitatii tai, dar in special pentru tine.

MOMENTELE LOR DE FERICIRE IL PREVESTESC SI PE AL TAU

Descopera mai multe imagini de la evenimentele noastre mai jos sau in Colectia Q si spune-ne daca ai intrebari. Te asteptam sa creionam impreuna momentul tau. Consultantii nostri, chef-ul nostru de top si staff-ul profesionist iti stau la dispozitie. Suntem nerabdatori sa te cunoastem.

Evenimente
corporate

IMPREUNA

Evenimentele marcante din evolutia unei companii, atingerea unor targeturi, aniversari si petreceri. Toate sunt momente importante in istoria companiilor, care trebuie sarbatorite in echipa. Exact asa cum munciti pentru atingerea scopurilor - impreuna.

La fel de importanta este si invatarea continua – suntem specialisti in organizarea de conferinte, seminarii, training-uri si alte experiente corporate.

MOMENTELE LOR DE FERICIRE IL PREVESTESC SI PE AL TAU

Descopera mai multe imagini de la evenimentele noastre corporate si spune-ne daca ai intrebari. Consultantii nostri corporate iti stau la dispozitie pentru organizare end-to-end, meniuri delicioase, muzica si sisteme de lumini si sunet.

TOT CE ESTE INCLUS LA EVENIMENTUL TAU

  • Meniu

    Meniul si Open Bar

  • Personal

    Personal in functie de numarul de persoane