Sala Prive

P

Un eveniment cu un numar restrans de invitati poate fi la fel de reusit ca unul de anvergura. Bucura-te alaturi de cei apropiati tie de atmosfera speciala a Salii Privé, decorata in stil clasic, cu o capacitate de 50 de persoane.

Sala Privé poate gazdui pana la 50 de persoane si este potrivita pentru evenimente precum zile de nastere, onomastice, botezuri sau cununii.

Poti alege orice tip de meniu, acesta fiind pregatit chiar in bucataria noastra, dotata dupa cele mai noi standarde europene.

Tu decizi pe ce muzica veti dansa. Poti sa iti aduci formatia preferata sau sa alegi solutia noastra completa de muzica, sunet si lumini.

  • Q Events chiar inseamna pentru noi un vis devenit realitate! Experienta echipei in domeniul wedding planner si-a spus cuvantul: ziua nuntii a fost una cu adevarat speciala, bine organizata, intr-un cadru de vis. Multumim!
    Ioana si Doru V., proaspat casatoriti

  • Evenimentul Night of Roses, dedicat femeii, pe care Q Events l-a organizat, a fost o surpriza foarte placuta pentru mine. Atmosfera eleganta, meniul, muzica si spectacolul oferite de Trupa Ballance m-au facut sa ma simt speciala. Voi reveni oricand cu placere.
    Anca R., medic stomatolog

  • A fost o adevarata provocare sa gasim un restaurant elegant, cu suficiente locuri petrecerea anuala a companiei noastre. Sala Gold s-a dovedit a fi perfecta, iar serviciile si personalul, de top.
    Mihai G., marketing manager

EvenimentAi nevoie de ajutorul nostru?

Daca doresti sa rezervi una dintre cele trei sali de evenimente, scrie-ne chiar acum

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 500px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(http://onelove.catanisthemes.com/wp-content/themes/onelove/images/default/bg-page-title.jpg); }