Sala Crown

C

Daca esti o fire mai nonconformista si preferi un decor modern, avangardist atunci Sala Crown este cea mai bun alegere pentru tine. Inainte de a lua o decizie mai trebuie sa stii doar ca aceasta are o capacitate de maximum 250 de persoane.

Un eveniment memorabil are nevoie de un cadru pe masura. Daca vrei sa iesi din tipare sau daca pur si simplu un decor modern te reprezinta mai bine, atunci alege Sala Crown. Generoasa ca si capacitate, 250 de locuri, aceasta poate gazdui atat evenimente private, cat si corporate.

La succesul petrecerii tale vor contribui si celelalte ingrediente: meniul, muzica, luminile si sonorizarea. Le poti aduce tu sau poti opta pentru propunerile noastre.

  • Q Events chiar inseamna pentru noi un vis devenit realitate! Experienta echipei in domeniul wedding planner si-a spus cuvantul: ziua nuntii a fost una cu adevarat speciala, bine organizata, intr-un cadru de vis. Multumim!
    Ioana si Doru V., proaspat casatoriti

  • Evenimentul Night of Roses, dedicat femeii, pe care Q Events l-a organizat, a fost o surpriza foarte placuta pentru mine. Atmosfera eleganta, meniul, muzica si spectacolul oferite de Trupa Ballance m-au facut sa ma simt speciala. Voi reveni oricand cu placere.
    Anca R., medic stomatolog

  • A fost o adevarata provocare sa gasim un restaurant elegant, cu suficiente locuri petrecerea anuala a companiei noastre. Sala Gold s-a dovedit a fi perfecta, iar serviciile si personalul, de top.
    Mihai G., marketing manager

EvenimentAi nevoie de ajutorul nostru?

Daca doresti sa rezervi una dintre cele trei sali de evenimente, scrie-ne chiar acum

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 500px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(http://www.qevents.eu/wp-content/uploads/2018/09/Untitled-3.jpg); }