Evenimente Private

E

Cu totii ne dorim sa celebram evenimentele fericite din vietile noastre, dar fiecare are o poveste aparte si o proiectie diferita asupra petrecerii in sine. Unii dintre noi isi doresc ceva fastuos, cu multi invitati, iar altii visam la ceva restrans, alaturi de familie si de prietenii apropiati.

Indiferent de ce ai avea in gand, la Q Events vom avea grija ca dorintele tale sa prinda contur intr-un mod cat mai elegant. Impreuna vom picta in detaliu tabloul evenimentului vostru, astfel ca nunta, botezul sau aniversarea ta vor rămâne o amintire de neuitat, atat pentru tine cat si pentru invitatii tai.

Nunta

Ziua nuntii trebuie sa fie speciala, iar pentru o reusita totala trebuie sa lasi profesionistii sa se ocupe de tot.
Experienta pe care am dobandit-o in domeniul wedding planner isi va spune cuvantul. Va vom consilia si va vom pregati nunta in cele mai mici detalii. Presiunea, situatiile contra-timp, agitatia, toate acestea ni le vom insusi noi, pentru ca voi sa va bucurati cu totul de aceasta zi unica.

Botez

Petrecerea de bun-venit a celui mai nou membru al familiei trebuie sa fie memorabila. Noi vom avea grija ca micutul tau sa fie sarbatorit intr-o atmosfera de poveste, iar zanele sau ursitoarele vor fi prezente, prevestindu-i un viitor luminos.

Aniversari

Zile de nastere, petreceri ale copiilor, party cu prietenii sau reuniuni de clasa. Avem toate ingredientele pentru a obtine o petrecere reusita: masa, lumini, muzica si decoruri.

  • Q Events chiar inseamna pentru noi un vis devenit realitate! Experienta echipei in domeniul wedding planner si-a spus cuvantul: ziua nuntii a fost una cu adevarat speciala, bine organizata, intr-un cadru de vis. Multumim!
    Ioana si Doru V., proaspat casatoriti

  • Evenimentul Night of Roses, dedicat femeii, pe care Q Events l-a organizat, a fost o surpriza foarte placuta pentru mine. Atmosfera eleganta, meniul, muzica si spectacolul oferite de Trupa Ballance m-au facut sa ma simt speciala. Voi reveni oricand cu placere.
    Anca R., medic stomatolog

  • A fost o adevarata provocare sa gasim un restaurant elegant, cu suficiente locuri petrecerea anuala a companiei noastre. Sala Gold s-a dovedit a fi perfecta, iar serviciile si personalul, de top.
    Mihai G., marketing manager

EvenimentAi nevoie de ajutorul nostru?

Daca doresti sa rezervi una dintre cele trei sali de evenimente, scrie-ne chiar acum

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 500px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(http://www.qevents.eu/wp-content/uploads/2018/09/holiday.jpg); }