Evenimente corporate

EEvenimentele legate de momentele importante din evolutia companiei tale trebuie si ele sarbatorite. Organizatia inseamna dincolo de procese si echipamente, oameni – angajati si colaboratori – fara de care nimic nu ar fi posibil. De aceea e important sa sarbatoresti succesele alaturi de acestia si sa le demonstrezi cat de valorosi sunt pentru businessul tau.

Q Events este locatia perfecta pentru petrecerile anuale ale companiei, dar si pentru alte tipuri de evenimente corporate: lansari de produse, cocktailuri, networking, gale, festivitati de premiere etc.

  • Q Events chiar inseamna pentru noi un vis devenit realitate! Experienta echipei in domeniul wedding planner si-a spus cuvantul: ziua nuntii a fost una cu adevarat speciala, bine organizata, intr-un cadru de vis. Multumim!
    Ioana si Doru V., proaspat casatoriti

  • Evenimentul Night of Roses, dedicat femeii, pe care Q Events l-a organizat, a fost o surpriza foarte placuta pentru mine. Atmosfera eleganta, meniul, muzica si spectacolul oferite de Trupa Ballance m-au facut sa ma simt speciala. Voi reveni oricand cu placere.
    Anca R., medic stomatolog

  • A fost o adevarata provocare sa gasim un restaurant elegant, cu suficiente locuri petrecerea anuala a companiei noastre. Sala Gold s-a dovedit a fi perfecta, iar serviciile si personalul, de top.
    Mihai G., marketing manager

EvenimentAi nevoie de ajutorul nostru?

Daca doresti sa rezervi una dintre cele trei sali de evenimente, scrie-ne chiar acum

.cata-page-title, .page-header-wrap {background-color: #e49497;}.cata-page-title, .cata-page-title .page-header-wrap {min-height: 500px; }.cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .title-subtitle *, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs, .cata-page-title .page-header-wrap .pagetitle-contents .cata-breadcrumbs *, .cata-page-title .cata-autofade-text .fading-texts-container { color:#FFFFFF !important; }.cata-page-title .page-header-wrap { background-image: url(http://www.qevents.eu/wp-content/uploads/2018/09/holiday.jpg); }